Lansare site Spirograhix Advertising – productie publicitara in Cluj-Napoca

Spirographix s-a nascut ca rezultat firesc al dorinţei unui designer, proprietarul firmei, de a produce o schimbare de calitate in signalectica urbană a Clujului. Ne-am dorit sa afirmam o reactie ferma la estetica de balci, la neoanele colorate si firmele luminoase carora le lipseste o litera.

Echipa de oameni de calitate si strategia de a investi permanent in tehnologie noua, ne-au ajutat sa crestem constant catre ceea ce suntem azi: cel mai mare atelier de producţie publicitara din Transilvania.

Ne implicam in armonizarea peisajului urban prin signalistica de buna calitate si in acord cu tendintele internationale.

Urmarim si participam la diferentierea clientilor nostri fața de competitorii lor prin materiale publicitare livrate la timp si de cea mai buna calitate.

Spirographix Advertising este o agentie de productie publicitara din Cluj-Napoca, realizeaza la comanda: litere volumetrice, casete si firme luminoase, print indoor si outdoor, obiecte promotionale, standuri expozitionale etc. Va invitam pe site pentru a vedea portofoliul nostru de lucrari.

Pentru informatii suplimentare http://www.spirographix.ro

Cluj-Napoca 400393, str. Branului nr. 53, Tel: +40264456105