LANSARE REVISTA TRUSA PENTRU PARINTI

Bucuresti– 3 Decembrie 2009, Lansarea Revistei TRUSA PENTRU PARINTI , Romexpo

 

Va invitam  la lansarea Revistei “TRUSA PENTRU PARINTI” care va avea loc joi, 3 decembrie 2009, ora 12:30 in cadrul Targului pentru Copii “Kidex”, la ROMEXPO (la scena din pavilionul 17). Printre invitati se numara specialisti in psihologia familiei, cadre didactice, parinti, copii si mass-media. Va stam la dispozitie de joi 3 decembrie pana duminica 6 decembrie in cadrul targului si vom raspunde cu mare drag intrebarilor dumneavoastra si de asemenea veti putea discuta chiar cu consilierul revistei noastre.

 

Revista  isi propune sa fie o noua modalitate de a interactiona si de a veni mai aproape de parinti in incercarea lor de a comunica mult mai eficient cu propriii copii.

 
Primul numar al revistei TRUSA PENTRU PARINTI va aparea pe piata incepand cu data de 3 decembrie 2009 si va fi disponibila in gradinite si scoli, dar si in sistem de abonament. Prin rubricile sale diversificate, revista are un continut adecvat si util pentru parinti, este un mediu potrivit de informare, cuprinde activitati practice pentru copii si multe alte surprize.

Asadar, ai o multime de motive pentru care merita sa fii alaturi de noi!

 

Te asteptam cu drag!