Lansare proiect Pro Kids Academy

 

Young Professionals Club lanseaza:

PRO KIDS Academy

Un proiect de sustinere a educatiei non-formale pentru prescolari. Proiectul se va derula in perioada 9 – 14 mai la gradinita nr. 40 din Bucuresti.

 

PRO KIDS Academy isi propune sa contribuie la dezvoltarea personala, emotionala si fizica a participantilor si sa aduca pe fata copiilor nostri un zambet increzator.

 

Programul se va desfasura pe parcursul a 5 zile in care copiii vor participa la funshopuri de dezvoltare a creativitatii, relationarii si increderii in sine, precum si la o actiune de ecologizare a unui parc, pentru constientizarea importantei pretuirii si respectarii frumosului naturii si a apartenetei la comunitate.

 

“Pe langa impactul evident asupra dezvoltarii copiilor, mizam pe un efect indirect de o mai buna comunicare a parintilor cu copii lor. Poate cel mai mare beneficiu pentru parintii copiilor participanti in proiect este satisfactia incomensurabila de a isi vedea copii veseli si plini de viata. Nu in ultimul rand, acest proiect pilot isi doreste sa traga un semnal de alarma asupra importantei educarii copiilor prin metode participative si non-formale.” Dragos Barbalata, presedinte Young Professionals Club.

 

Educatia non-formala angajeaza multilateral personalitatea copilului, solicitand gandirea si afectivitatea. PRO KIDS Academy, prin cursurile special concepute de psihologi si specialisti in educatia prescolarilor, vine in completarea programei sistemului educational de stat din Romania.

 

Young Professionals Club, fondat in 2008, este o organizatie nonguvernamentala, infiintata pentru a raspunde nevoilor de dezvoltare profesionala si personala a membrilor sai.
Mai multe informatii despre Young Professionals Club se pot gasi pe website-ul organizatiei: www.youngprofessionals.ro.

 

Contact

Irina Botnari

Junior Project Manager

Young Professionals Club

irina.botnari@youngprofessionals.ro>
+40-743- 121-339

Carolina Haita
PR Coordinator

Young Professionals Club

carolina.haita@youngprofessionals.ro

+40-766-619-833