Lansare Proiect “Let’s Football”, Young Professionals Club

Young Professionals Club în parteneriat cu Anotolian Cooperation Forum lansează proiectul,

„LET’S FOOTBALL”

Bucureşti, 4 Aprilie 2011. Organizaţia Young Professionals Club în parteneriat cu Anotolian Youth Cooperation Forum lansează proiectul de responsabilizare socială „Let’s Football”.

Inițiativa este finanţată de către Comisia Europeană prin programul “Youth In Action”, acțiunea 1.2. Inițiative transnaționale ale tinerilor.

„Let’s Football” se derulează pe o perioadă de 3 luni ÅŸi are ca scop conÈ™tientizarea importanÈ›ei È™i beneficiilor practicării sportului pentru combaterea obezității – problemă de interes global – în rândul tinerilor indiferent de sex sau naÈ›ionalitate.

Astfel, la începutul lunii Mai, Young Professionals Club și partenerul turc Anotolian Youth Cooperation Forum vor organiza o competiție de fotbal mixt intre organizații și o serie de evenimente socio-culturale cu scopul promovării culturii românești și a celei turce în rândul participanților.

Echipa de voluntari din spatele proiectulului este coordonata de Managerul de Proiect Camelia Acxinte care declară: “Lucrăm intens la finalizarea ultimelor detalii legate de programul competiției și la lansarea campaniei de teasing online care va atrage organizații participante în proiect și țin să le mulțumesc voluntarilor YPC care se implica activ în implementarea acestui proiect al organizației noastre.

Am gandit lansarea teaser-ului “Let s Football” simultan cu transmiterea comunicatului de presă de lansare al proiectului pentru a stimula interesul potențialilor participanți pe toate canalele media. Dorim să atragem și alți parteneri în proiect, inclusive media, pentru a spori impactul generat!”

Teaser-ul campaniei online se poate urmari aici.

Despre Young Professionals Club

Fondată în 2008, Young Professionals Club este o organizaţie nonguvernamentală, înfiinţată pentru a răspunde nevoilor de dezvoltare profesională şi personală a membrilor săi.

Până în 2011, YPC a atras peste 160 de membri şi mai mult de 1000 de simpatizanți.

Majoritatea membrilor activi ai organizatiei sunt manageri şi antreprenori, cu experienţă în domeniile finanţe-bănci, turism, construcţii, juridic, comunicare şi relații publice etc.

Din 2009, organizaţia și-a dezvoltat activ direcția de proiecte cu predilecție cele de responsabilizare socială finanțate din fonduri europene derulând până acum: „Linked to Green”, „Go Forest”, „(RE)descoperă România” și în mod curent  „Young Professionals Academy”.

Mai multe informații despre Young Professionals Club se pot găsi pe website-ul organizației la www.youngprofessionals.ro.

 Contact

Camelia Acxinte

Project Manager

Young Professionals Club

camelia.acxinte@youngprofessionals.ro

+40-756-944-527

Irina Mateciuc

Project Manager Assistant

Young Professionals Club

irina@youngprofessionals.ro

+40-735-188-153