Lansare portal Oferta-Rca.ro – Ghidul dumneavoastra in alegerea variantei optime

Conform unui studiu exista cateva metode prin care se poate reduce costul unei asigurari rca. Astfel, o asigurare rca ieftina poate fi obtinuta daca urmati cateva sfaturi simple precum : comparati ofertele existente in piata, nu faceti accidente etc.. Pentru a aduce un beneficiu clientului, Sofad Broker a decis implementarea proiectului Oferta-Rca.ro . Portalul a fost creat pentru a veni in sprijinul persoanelor care isi doresc sa beneficieze de transparenta maxima si sa poata compara tarifele rca online, in timp real si a putea alege cel mai bun raport calitate/pret. Portalul este complementar celorlalte servicii de brokeraj in asigurari, oferind posibilitatea asiguratului sa compare preturile tuturor asiguratorilor din piata.
Portalul contine un sistem de afisare al tarifelor în timp real si un sistem de plati online prin card. Portalul Oferta-Rca.ro isi doreste ca pe langa un sistem de emitere rca online, sa fie si un ghid. Incercam sa inglobam in portal solutii la diferitele probleme si intrebari aparute. Am creat o rubrica de ajutor intitulata “intrebari frecvente” unde am enumerat cele mai des intalnite intrebari care ne sunt adresate.
Revenind la partea de emitere si achizitionare polite de asigurare rca, dorim sa mentionam faptul ca le puteti primi pe e-mail sau fax, in copie pentru a putea beneficia de asigurare pana in momentul in care polita va este livrata personal. Am venit in sprijinul clientilor oferindu-le posibilitatea achitarii politelor de asigurarii atat online folosind cardul bancar (consideram ca este cea mai sigura si simpla metoda) , dar si plata prin transfer bancar, cel mai des folosita de catre persoanele juridice sau plata ramburs catre curier.

Despre Sofad Broker de Asigurare – proprietarul portalului Oferta-Rca.ro

Sc Sofad Broker de Asigurare Srl este o societate cu capital integral privat infiintara in anul 2006. Calitatea serviciilor oferite de Sc Sofad Broker de Asigurare Srl sunt demonstrate de experienta si pregatirea profesionala a personalului ( peste 7 ani in asigurari ).