Lansare magazin virtual www.CeasuriDinLemn.ro

Toate ceasurile sunt proiectate si asamblate in Canada, carcasa si bratara lor sunt create din lemn iar mecanismul, Miyota (Citizen), este realizat din piese de calitate superioara din otel inoxidabil.

Fiecare ceas din lemn are o garantie de 2 ani si este insotit de o brosura cu informatii de intretinere si o cutie eleganta de depozitare.

Aceste ceasuri sunt hipoalergenice cu portiuni mici sau inexistente din metal care sa atinga pielea. Au o greutate redusa si o textura neteda la atingere. Ca atare, ceasurile din lemn arata din ce in ce mai bine pe masura ce sunt purtate. Umezeala si uleiurile din piele se comporta ca o metoda de lustruire a suprafetei din lemn si determina un aspect lucios al portiunilor din lemn.

Fiecare ceas este creat individual din componente unice din lemn natural de santal, trandafir sau artar. Prin urmare, se poate sesiza o variatie usoara a culorii si texturii la fiecare tip de ceas.

Acestea pot fi personalizate, asa ca, in afara de faptul ca va puteti alege modelul care sa va reprezinte, pot fi oferite ca premii, cadouri, motivari sau bonusuri pentru angajati sau parteneri de afaceri.

Date de contact:

www.ceasuridinlemn.ro

Camil Pirea

0734570337

office@ceasuridinlemn.ro