Lansare magazin online de produse naturiste Vegis.ro

Va anuntam cu entuziasm lansarea site-ului www.vegis.ro, un site online cu peste 3000 de produse naturiste.
Scopul Vegis.ro este de a veni in intampinarea celor care vor sa aiba un stil de viata sanatos plin de energie si pofta de viata, cei care vor sa se bucure de puterea naturii sub diversele ei forme.
Gama extrem de bogata de produse oferite contine: comprimate, capsule , cereale si fulgi, seminte si nuci, seminte pentru germinare, fructe uscate, indulcitori naturali, condimente, creme si lotiuni de corp, detergenti, sapunuri , sampoane, uleiuri de masaj si de aromoterapie, produse apicole si multe ceaiuri atat vrac cat si doze.
Vegis.ro isi propune sa ofere produse de calitate, naturale, bio sau organice si bineinteles servicii pe masura. Clientul este cel care conteaza pentru noi ,si de aceea ii stam la dispozitie cu detalii, cu articole informative, recenzii , testari de produse si comenzi telefonice rapide.
Livrarea produselor se face in 24h-48h exclusiv prin curier rapid la pretul unic de 9.9 lei oriunde in tara. Punem accent pe modul de prezentare si ambalare a coletelor expediate astfel incat sa ajunga in siguranta la clienti.
Vegis.ro isi propune diversificarea produselor oferite cu scopul de a veni si in intamplinarea persoanelor iubitoare de cosmetice fabricate manual si celor raw vegan prim aprovizionarea cu superalimente. Ne dorim sa fim un magazin naturist pentru toate cerintele si nevoile zilelor noastre, vrem sa aducem bucurie si produsele placute de toti cei ce au imbratisat un stil de viata nou, de toti cei care vor sa fie in armonie cu natura.

Brasov, 18 ianuarie 2011
Echipa Vegis