Lansare Goexpo – Magazin online de produse IT&C

Goexpo – Magazin online de produse IT&C

avatar_goexpo2

Un nou magazin virtual ce are ca obiect de activitate vanzarea de produse IT&C a celor mai importanti producatori, a fost lansat.
Magazinul Goexpo s-a nascut din dorinta de a oferi clientilor o alternativa viabila cumparaturilor traditionale,atat din punct de vedere financiar cat si din punct de vedere calitativ.
Site-ul www.goexpo.ro este usor de utilizat,constituind modalitatea prin care clientii si potentialii clienti pot vizualiza si comanda produsul sau produsele dorite.
Goexpo ofera consultanta si expertiza gratuita in vederea alegerii produselor si solutiilor optime,asigurata de operatorii specializati,garantia calitatii si provenientei produselor pentru orice tip de marca,promtitudine in privinta livrarii comenzilor pentru un management performant al acestora.
Goexpo este partenerul tau de incredere “pentru ca este simplu sa vinzi ,dar trebuie sa stii sa vinzi asa cum vrea clientul tau sa cumpere” a declarat Silviu Carbunaru, Administrator al magazinului goexpo.ro.
Abonandu-te la newsletter-ul goexpo.ro poti beneficia de oferte special create pentru abonatii nostri, si totodata esti informat asupra produselor aflate in promotie .