Lansare de carte – Ganduri pentru tine – de Loredana Cristina Dascalu

Lansare de carte si sesiune de autografe – “Ganduri pentru tine” de Loredana Cristina Dascalu

ganduri pentru tine - loredana cristina dascalu

Autoarea Loredana Cristina Dascalu va invita la lansarea cartii ei de debut “Ganduri pentru tine”.

Evenimentul este insotit de o sesiune de autografe si va avea loc in data de 12 octombrie, ora 19:00, la Clubul Taranului din Bucuresti (soseaua Kiseleff nr. 3 – zona Piata Victoriei – intrare din str. Monetariei).

Cartea, lansata prin editura Netkraft, este implinirea unui vis: acela de a imbratisa traseul literar.

Romanul “Ganduri pentru tine” prezinta o drama romantica despre doua suflete descoperite intamplator pe un site de socializare, urmand sa traiasca o poveste de iubire, intr-o capitala cunoscuta sub numele de “Micul Paris”. Actiunea se petrece in mare parte in Centrul Vechi al Bucurestiului, fiind locul primei intalniri dar totodata si spatiul in care dupa doua luni, trei saptamani si o zi inima ei este sfaramata de decizia pe care Bogdan o ia cu un mare regret in suflet. Astfel aceasta idila ii schimba Anei cursul vietii pentru totdeauna, suferind enorm, deoarece era o fata inca cu un aer infantil, sensibila, pura, dar mai ales o persoana care atunci cand iubea se implica cu sufletul, uneori aceasta implicare tinzand catre extrem, depasind orice limita.

Detaliile cu privire la obstacolele prin care a trecut Ana-Maria, clipele de fericire, descrierea momentelor unice din timpul relatiei cu Bogdan, gesturile iesite din comun aratate omului iubit, suferinta, lacrimile si cum a reusit sau nu, sa treaca peste toate acestea, aflati pe masura ce rasfoiti fila cu fila cartea “Ganduri pentru tine”.

Oare care este starea de sanatate a Anei?

Puterea dragostei a invins?

Sunt cei doi impreuna dupa ce timp de un an au urmat carari diferite?

Sunt descrise momente in care fericirea este maximalizata, dar si momente de o tristete indescriptibila.

Este o poveste de viata in care cu siguranta va veti regasi cel putin intr-o fraza.

Lectura placuta!

 

nu uita! evenimentul are si o latura sociala! doneaza pentru copii din centrele ProVita: http://loredanadascalu.ro/eveniment-caritabil-lansare.html

 

www.loredanadascalu.ro

contact@loredanadascalu.ro