Lansare Croquettes legume , parmezan si ierburi aromate 100g

Paneurogal SRL Galati emite acest comunicat de presă in vederea diversificarii sortimentatiei pentru produsul Crocheta .

Cresterea volumului vanzarilor in piata de Aperitive / Snacks tip crocheta are la baza, in primul rand, accentul pus pe promovarea produsului si imbunatatirea relatiei cu consumatorul. Calitatea si pretul produsului sunt factori care au influentat in plan secund consumatorul in decizia de cumparare si modifica obiceiul de consum . In continuare se preconizeaza o mentinere a trendului crescator al pietei aperitivelor si in acest sens incepand cu luna viitoare vom demara lansarea gamei de Aperitive / Snacks ambalate Croquettes 100g 3 Sku legume , ierburi aromate si parmezan .

 

Gama Croquettes este compusa din 3 sortimente cu arome (Crocheta legume 100g , Crocheta ierburi aromate 100g, Crocheta parmezan 100g ) si se bucura de o calitate deosebita, apreciata pozitiv in cadrul testelor organoleptice efectuate . Asa cum ne-am obisnuit consumatorii si clientii intotdeaua venim cu o noutate; in acest an a venit randul aperitivelor tip crocheta ambalate pentru consum individual deoarece dorim sa venim in intampinarea gustului clientului final .

 

Cele trei sortimente propuse de Paneurogal pt. Brandul Croquettes sunt bine alese, ele aducand atat ideea de noutate dar si un echilibru foarte reusit dpdv calitate / pret. Sa nu uitam si de faptul ca fiecare sortiment are ingrediente speciale facandu-se referire la arome deosebit de apreciate de consumatorii romani (legume , arome italiene si parmezan) si ca este un produs sanatos deoarece :

Sanatoase pt ca NU Contin :

√ grasimi hidrogenate

√ conservanti

√ coloranti artificiali

√ arome artificiale

√ GMO (organisme modificate genetic )

 

a. Croquettes cu legume 100g este un sortiment de crocheta de calitate deosebita cu legume deshidratate

b. Croquettes cu ierburi aromate 100g este o crocheta cu cele mai fine condimente italienesti (rozmarin , oregano ) care intregesc gustul fin al specialitatii tip aperitiv .

c. Croquettes cu parmezan 100g este un aperitiv cu baza crocheta si parmezan ras .

Persoana de contact: Roxana Dirnea , National Sales Manager , telefon 0236449300; 0725560416, fax 0236449300, email office@panibu.ro , www.panibu.ro .