Lansare Corporate Matching Event Vânzări vs HR

Young Profesionals Club organizează a III-a ediție Corporate Matching Event, eveniment de networking ce urmăreşte punerea în comun a două industrii complementare și facilitarea legării de parteneriate, fie ca furnizor, fie în calitate de client, realizat într-un cadru plăcut şi relaxant ce permite participanţilor să interacţioneze la un alt nivel.
Evenimentul va avea loc Miercuri, 14 martie 2012 la YPC Cafe (str. Crișana nr 21), va găzdui și va facilita networkingul dintre specialiști din Vânzări și HR.
Invitatul special al evenimetului este Bogdan COMÄ‚NESCU – Director General Accelera, care are 22 de ani de experienţă naÅ£ională ÅŸi internaÅ£ională în Vânzări, Marketing, Managementul Vânzărilor ÅŸi Dezvoltare Comercială.
Young Professionals Club organizează proiectul Corporate Matching Event în scopul strângerii de fonduri pentru două proiecte sociale ce au ca grup Å£intă copiii defavorizaÅ£i: “Åžansă pentru rolul vieÅ£ii” – o experienţă unică de film-making ÅŸi “DăruieÅŸte un zâmbet” – pentru copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Marie Curie. ParticipanÈ›ii vor fi invitaÈ›i să doneze o sumă de bani pentru aceste proiecte sau să completeze formularul de 2% de redirecÈ›ionare a impozitului pe salarii.
Partenerii media ai proiectului: Wall Street, Calendar Evenimente, Hip Mag, Metropotam, Business Live, Biz City, BestResource.
Înregistrarea la eveniment se face completând formularul on-line (click) sau trimițând email la office@youngprofessionals.ro

ÃŽnregistrare sau detalii:
http://www.youngprofessionals.ro/cme
office@youngprofessionals.ro
0743.121.339