Lansare Corporate Matching Event Avocați, Consultanți vs Industrii

Young Profesionals Club organizează a II-a ediție Corporate Matching Event, eveniment de networking ce urmăreşte punerea în comun a două industrii complementare și facilitarea legării de parteneriate, fie ca furnizor, fie în calitate de client, realizat într-un cadru plăcut şi relaxant ce permite participanţilor să interacţioneze la un alt nivel.

Evenimentul va avea loc Joi, 10 noiembrie 2011 în The Bankers (str. Șelari nr 15), va găzdui și va facilita networkingul dintre avocați, consultanți și firme din Industrie.

Invitații speciali ai evenimetului sunt Gabriel Biriș, co-fondatorul casei de avocatură Biriș Goran și Vlad Stan, Business Designer, Investor, cu o exeprientă de peste 11 ani în antreprenoriat, co-fondatorul SeedMoney.
Young Professionals Club organizează proiectul Corporate Matching Event în scopul strângerii de fonduri pentru două proiecte sociale ce au ca grup Å£intă copiii defavorizaÅ£i: “Åžansă pentru rolul vieÅ£ii” – o experienţă unică de film-making ÅŸi “DăruieÅŸte un zâmbet” – pentru copiii bolnavi de cancer de la Spitalul Marie Curie. ParticipanÈ›ii vor fi invitaÈ›i să doneze o sumă de bani pentru aceste proiecte sau să completeze formularul de 2% de redirecÈ›ionare a impozitului pe salarii.

Partenerii media ai proiectului: Wall Street, Calendar Evenimente, Hip Mag, Metropotam, Business Live, Biz City, BestResource.

Înregistrarea la eveniment se face completând formularul on-line (click) sau trimițând email la office@youngprofessionals.ro

ÃŽnregistrare sau detalii:
http://www.youngprofessionals.ro/cme
office@youngprofessionals.ro
0751.466.860