Lansare COFFICE- spatiul pentru un business inteligent si eficient.

Young Professionals Club (YPC) lanseaza COFFICE, un mix perfect intre o cafenea si un spatiu de birou, oferind cadrul pentru o activitate creativa si eficienta, intalniri si sedinte de business si networking inteligent.

COFFICE este un spatiu de coworking pentru antreprenori, consultanti si freelanceri, in care atmosfera primitoare si comunitatea creata ajuta la generarea de idei inovatoare, la dezvoltarea unui networking solid si al unui business de succes.

Coworking-ul este un trend care este in crestere atat la nivel mondial, cat si in Romania.Studiile despre spatiile de coworking arata ca 30% din veniturile intreprinzatorilor sunt generate de reteaua din spatiul in care lucreaza.

„Scopul nostru este sa oferim pe langa un ambient placut si util, crearea unui mediu propice pentru sinergii si parteneriate intre membrii care isi desfasoara activitatea in COFFICE. Acest lucru il vom realiza prin „community organizers”, care sunt responsabili de a cunoaste businessul membrilor si de a face legaturile intre cei care ar putea dezvolta un parteneriat.” Dragos Barbalata, presedinte YPC.

Pentru mai multe detalii si inscrieri accesati pagina COFFICE:
www.youngprofessionals.ro/coffice
office@youngprofessionals.ro
0751.466.860