Lansare Bruno Vassari 2010 – Tratament Facial “Volcanic Thermal Mask”

       Beauty One, lider pe piata beauty, aduce in premiera noul tratament revolutionar de la Bruno Vassari, un brand de referinta in majoritatea centrelor de estetica. Energising Treatment reprezinta o noutate absoluta in domeniul cosmeticii profesionale si contine 3 produse esentiale pentru orice tratament profesional.

Bruno Vassari a selectat si a combinat intr-un singur pachet doua dintre cele mai bune produse: Whitening Peel Treatment si Anti Stress Vitalizing Massage Cream impreuna cu noua masca termica gipsata , pentru a crea noul pachet profesional: Energising Treatment, potrivit pentru orice tip de piele.

Este un tratament care asigura energie, vitalitate si reda nuanta naturala a tenului datorita continutului bogat de oligoelemente si minerale. Totodata, ofera fermitate si contur fetei cu un efect de lifting.

Pentru ca orice tratament de calitate trebuie sa inceapa cu un peeling, Bruno Vassari a ales un peeling chimic puternic, Whitening Peel Treatment, care deschide tonul general al pielii si impiedica aparitia de noi pete. In plus, acesta indeparteaza celulele moarte de la suprafata epidermei si pregateste pielea pentru absortia ulterioara a activilor.

Urmatorul produs este Vitalizing Massage Cream care stimuleaza circulatia sanguina si regenerarea celulara, ajutand la imbunatatirea flexibilitatii pielii si la reducerea ridurilor.

Dar noutatea absoluta pe care o aduce acest tratament este masca “Volcanic Thermal Mask” Thermal care are la baza solul vulcanic bogat in minerale si oligoelemente. Fiind vorba de un produs natural si biologic, pielea absoarbe toti activii fara nicio dificultate si ii raspandeste in straturile mai profunde pentru a restaura substantele nutritive, mult mai eficient si sigur decat orice alt produs creat artificial. Cu un efect energizant asupra pielii, acest tratament contribuie la regenerarea epidermei, la eliminarea celulelor moarte, iar mineralele si oligoelementele faciliteaza regenerarea si hranirea pielii.

Beauty One Distribution importa si distribuie, pe langa gama de cosmetice profesionale Bruno Vassari, aparate profesionale de ultima generatie precum Starvac, Eximia, aparatura IPL, vacuum, ultrasunete, electrostimulare, presoterapie, testare corporala, de nelipsit intr-un salon de frumusete. In plus, Beauty One vine in intampinarea nevoilor voastre cu liniile de cosmetice profesionale Label M si Parisax, alaturi de accesorii si consumabile diverse.

Beauty One Distribution

Site: www.beautyone.ro

Telefon: 021 252 13 08; 0722 656 381

Sediu central: Str. Duzilor, nr.22, sector 2, Bucuresti