Lampadare living adorabile de la magazinul online Henderson

Lampadare pentru living de la magazinul Henderson

Cand atmosfera devine monotona in living trebuie sa aduci un element de noutate. De cele mai multe ori acesta nu trebuie sa fie un obiect foarte costisitor sau de mari dimensiuni. Un corp de iluminat, un simplu lampadar nou te poate ajuta sa vezi lucrurile intr-o lumina noua, mai buna.

Cu o gama extrem de vasta cu putin sub 2000 de modele unice de corpuri iluminat ideale pentru living, Henderson este probabil cel mai aprovizionat magazin online romanesc de profil. Cu mobila si decoratiuni interioare de calitate superioara, Henderson are mult potential. Printre corpurile de iluminat living cele mai cautate se afla si adorabilele lampadare bune pentru citit.

Lampadare living gratioase sau haioase, de la Henderson

Pentru a scoate din rutina atmosfera monotona din camin, iti propunem cateva adorabile lampadare living gratioase sau haioase de pe Henderson. Cu efect optic de hartie pliata elegant sau intr-un design practic, bun pentru citit, acestea intregesc decorul din caminul tau si ii adauga vioiciune. Alege unul dintre adorabilele lampadare living si iti vei multumi.

Modelul de lampadare living Mix White pare inspirat de gratia balerinelor. Abajurul pare infasurat in volane de hartie alba atent pliata. In realitate abajurul este dintr-un material sintetic care da efectul optic de hartie prin muchiile fine. Acest tip de lampadare se potriveste cu mobilierul minimalist care desi este focalizat pe functie, are un design atent la detalii.

Sortimentul de lampadare Wiry este perfect pentru un living cu design preponderent geometric, asimetric. Este haios alcatuit dintr-un suport inalt metalic cromat si trei abajururi ce sunt asezate intr-un mod artistic. Cele trei abajururi creeaza un efect bogat de luminozitate.

Noile lampadare living de la Hubsch sunt perfecte pentru zona de studiu. Primul are un picior de lemn atent finisat cu abajur amplu din material textil, panza de culoare cafenie. Al doilea are baza de metal, de culoare negru un gat movibil si un abajur din panza, tot negru.  Acesta din urma poarta o tenta de femininitate prin culoarea deschisa a gatului movibil care contrasteaza frumos cu negrul predominant.

Asadar pentru a transforma atmosfera monotona intr-una vioaie alege lampadare living de la Henderson. Intr-o varietate ampla de modele de diferite culori si dimensiuni, cu siguranta vei gasi cel putin unul care sa iti placa.

Henderson este un magazin online de mobila, printre cele mai aprovizionate de pe piata autohtona. Isi propune sa fie unul dintre cei mai mari retaileri din Romania si mai mult ca sigur vor reusi. Deja au produse de la peste 400 producatori internationali, din tari precum Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Polonia, Italia, Spania, India.
La cererea ta se poate executa la comanda, in fabrica lor proprie, modelul dorit de tine conform tiparului stabilit.