Label.m si Giles Deacon lanseaza noua colectie de vara

Dupa uimitorul spectacol de la London Fashion Week, designerul britanic Giles Deacon isi continua colaborarea exclusiva cu label.m pentru lansarea unei noi linii de genti, perfecta pentru produse cosmetice. Continand print-urile celei mai recente colectii, aceste accesorii sunt un “must-have” al sezonului.

 

Castigator al mai multe premii la nivel international, Giles Deacon este cunoscut in lumea modei datorita design-ului jucaus si plin de culoare, ce poate fi regasit in toate creatiile sale. Colectia primavara-vara 2012 semnata de Giles a atras privirile prin culori vii, metalice, insa tema centrala a reprezentat-o lebada, transpusa intr-un outfit deopotriva elegant si indraznet.

Inspirandu-se din aceasta colectie, label.m si creatorul de moda britanic lanseaza impreuna un pachet special, pentru a oferi un look perfect din cap pana in picioare. Atat stilate cat si practice, gentile din colectia de vara sunt ideale pentru pastrarea produselor cosmetice sau pentru o plimbare pe malul marii, imbinand reusit moda si hairstyling-ul.

 

Alege pachetul promotional care ti se potriveste de pe www.luxbeauty.ro si simte-te ca pe catwalk cu un par stralucitor, accesorizat cu o geanta venita direct de pe podiumul de moda londonez!