Label.m intră pe piaţa produselor organice cu un nou produs

Cu o mare experienţă în producerea de produse profesioniste destinate îngrijirii părului, label.m lansează un nou produs dedicat îngrijirii corporale, realizat 100% din produse organice.

Untul de corp organic este realizat numai şi numai din ingrediente naturale organice precum uleiul de Jojoba şi unt de Shea, recunoscute pentru propietăţile lor puternic hidratante, conferind pielii un aspect mătăsos alături de uleiul de susan pentru sporirea absorbţiei. Pentru protecţia hidratării a fost adăugat ulei de germeni de grâu si extracte de eucalypt.

Creatorul produsului, Sacha Mascolo-Tarbuck, firma: “Îmi place absolut tot ce e organic şi am lansat deja primele şampoane şi balsame de păr organice încă de anul trecut.  Introducerea gamei de îngrijire corporală a fost pentru mine, un pas natural ca răspuns către clienţii care îşi doresc integritate organică”.

Pentru realizarea acestui produs s-a lucrat timp de mai mult de doi ani în laboratoare numai pentru a realiza o tehnologie care să permită păstrarea calităţilor organice şi excluderea tuturor acizilor şi catalizatorilor ce pot dăuna pielii.

Label.M este singurul brand de produse profesionale de îngrijire a părului al Toni&Guy ACADEMY. Aceştia din urmă au creat brandul profesional Label.m care oferă soluţiile ideale pentru necesităţile fiecărui tip de păr şi conferă calitate, fiabilitate, performanţă pentru a ţine pasul cu tendinţele din modă. Gama lor de produse s-a extins şi către îngrijirea corporală, produsele lor fiind de cea mai bună calitate, testate în laboratoare şi pe zeci de femei cu cele mai complexe tipuri de epidermă.