La Trenta Pizza ai 50% reducere la pizza Avantaggio

Bucuresti, 13.09.2010.

Trenta Pizza

Trenta Pizza, cea mai cunoscuta companie de livrare pizza la domiciliu din Bucuresti, lanseaza la inceputul acestei toamne pizza Avantaggio si odata cu ea, promotia toamnei ce presupune o reducere de 50% la cea de-a doua pizza Avantaggio comandata.

Trenta Pizza s-a inspirat dintr-o reteta de pizza preparata mai degraba in satele traditionale din Italia si a adaugat un plus de savoare prin intermediul unui ingredient inedit: sosul barbeque. Astfel, pizza Avantaggio presupune un amestec de nu mai putin de sapte ingrediente: mozzarella, salam chorizo, carnati de casa usor afumati, bacon, ardei gras proaspat, ceapa rosie si sos barbeque. Mixul de bacon, salam si carnati usor afumati asortat cu mozzarella din belsug si cu legumele la cuptor, ardeiul gras si ceapa, toate acestea scaldate in sos barbeque ofera o experienta gastronomica unica si delicioasa.

Conform promotiei lansate odata cu noul sortiment de pizza, clientii Trenta Pizza beneficiaza de o pizza Avantaggio plus inca una la jumatate de pret,  indiferent de ziua sau momentul in care se face comanda.

“Ne-am obisnuit clientii ca la fiecare inceput de sezon sa venim in intampinarea lor cu oferte noi, tetante si pachete promotionale. De data aceasta le propunem o noua savoare a toamnei intr-un preparat nou cu un gust inedit. Si pentru ca un lucru bun nu vine niciodata singur, le oferim clientilor reducerea de 50% la cea de-a doua pizza Avantaggio comandata pentru ca suntem convinsi ca aceasta va fi vedeta sezonului in materie de pizza” , a declarat Andrei Bartesch, Marketing Manager Trenta Pizza.

Promotia se va desfasura in perioada 13 septembrie – 30 noiembrie 2010 si nu se cumuleaza cu alte oferte.

Trenta Pizza, companie 100% romaneasca, specializata in livrarea de pizza in mod gratuit atat in Bucuresti cat si in zonele limitrofe. Trenta Pizza livreaza rapid atat la domiciliu, cat si la locul de munca variate sortimente de pizza preparate dupa retete traditionale italiene. Comanda se poate face online pe site-ul www.trentapizza.ro sau telefonic la numarul de telefon 021.9645.