La stomatolog în FAMILIE!

‘Trusa pentru Părinţi’ şi Clinica elveţiană Swiss Ecodent Clinic şi-au unit forţele în promovarea sănătăţii dentare pentru întreaga Familie! Renumita clinica elveţiană  a adus în România atât standarde internaţionale de excelenţă în tratamentele dentare, cât şi un pachet flexibil şi adaptat bugetului şi timpului oricărei familii: abonamente lunare pentru toţi membrii, preluarea cu microbuzul clinicii din Bucureşti  sau Ploieşti, atât a adulţilor, cât şi a copiilor ai căror părinţi nu au timpul necesar.
PărinÅ£ii vor avea posibilitatea să interacÅ£ioneze cu medicii Swiss Ecodent Clinic prin intermediul platformei video-online, www.trusapentruparinti.ro, adresând întrebări la care răspunsurile se vor întoarce sub formă video. De asemenea, în cadrul caravanei de vară “ÃŽntrebări de Părinte”, lansată de către Trusa pentru PărinÅ£i, angajaÅ£ii din companii, care au copii, vor primi informaÅ£ii detaliate despre toate posibilităţile de a merge la stomatolog în FAMILIE! Simplu, cu încredere, fără motive de amânare: sănătatea este o prioritate! Caravana constă în preluarea întrebărilor pentru toÅ£i specialiÅŸtii promovaÅ£i din domenii precum: psihoterapie, mediere, nutriÅ£ie, juridic, medicină, psiho-pedagogie etc.
“O dantură frumoasă, îngrijită ÅŸi bine întreÅ£inută aduce beneficii majore stării de sănătate a întregului organism ÅŸi, totodată, conferă încredere ÅŸi stare de bine în viaÅ£a de zi cu zi”, ne-a declarat Doamna Ariana Marmandiu, Directorul General al clinicii.
Pasiunea pentru Excelenţă în servicii a Domnului Dr.  Christian Marmandiu, fondatorul a alte două clinici din Germania ÅŸi Elvetia este mai mult decât dovedită: experienţă internaÅ£ională de peste 25 de ani în chirurgie, implantologie ÅŸi parodontologie ÅŸi peste 15.000 de implante inserate. Clinica înfiinÅ£ată acasă, în România, îşi are sediul în zona Floreasca din BucureÅŸti, copie fidelă a clinicii existente in ElveÅ£ia, la Wettingen ÅŸi introduce abonamente concepute cu grijă pentru Familiile din România, deopotrivă.  Mai multe detalii găsiÅ£i pe pagina de web – www.swiss-ecodent.ro sau apelând telefonic la 021.9394, tarif normal Romtelecom.
‘Trusa pentru Părinţi se doreşte a fi atât un mijloc de informare şi suport pentru părinţi, cât şi un element de încredere, prin recomandarea unor specialişti desăvârşiţi, care ne pot îmbunătăţi şi înfrumuseţa viaţa în FAMILIE’, ne-a declarat Nicoleta Albert, iniţiatorul proiectului.
Ideea de a alege servicii stomatologice este oricând sănătoasă, iar când acestea se găsesc într-un pachet care vine în sprijinul tuturor membrilor Familiei, scutind timp preţios pentru părinţi, atunci ideea devine de nerefuzat şi chiar de promovat. Trusa pentru Părinţi promovează timpul de calitate petrecut în Familie.
Pentru întrebări, poveşti sau idei, vă stăm la dispoziţie la adresa: intrebari@trusapentruparinti.ro