La Paris cu harta-n mână, Trupa nu ştie de glumă! Team Building by Agentia No Surprises!

Motto: “If you think education is expensive try ignorance.” 

La Paris cu harta-n mână,

Trupa nu ştie de glumă!

Evită capcanele,

Descurcă şicanele,

Sunt alerţi, omniprezenţi

Nu e team de repetenţi!

La final ajung în top

Găsind french champagne cu dop

deschid cu frenezie

(dar să zic`- o poezie!)

La picior la Tour Eiffel.

Este c-am lucrat altfel?!

Adica, ce frumos suna un Team Building la Paris. Şi nu în clasicul team drinking ci în şi mai clasicul team building!

Cum se organizează un astfel de Team Building – Treasure Hunting?

  Fiecare echipă va avea în dotare un rucsac în care vom înghesui: hartă, markere, dicÅ£ionare, răcoritoare si… abonamente la metrou ÅŸi muzee! Itinerariul va fi unul cu multe repere. Un puzzle pe care fiecare echipă trebuie să il rezolve. Cu întrebări cheie legate de istoria FranÅ£ei. Cine nu le stie… se duce repejor la muzeu! ÃŽn plus la puncte, echipele fac fotografii ale reperelor locale cu un aparat de fotografiat digital (furnizat). 

Din experienţa grupurilor deja organizate, vă pot menţiona că pauzele de masă vor fi foarte distractive. Toţi vor fi cu ochii pe ceas. Echipele trebuie să fie înapoi în locaţie la timp, altfel există riscul de a pierde puncte pentru fiecare minut de întârziere.

                                                                            Seara vor fi obosiÅ£i, dar foarte entuziasmaÅ£i că tocmai au vizitat Musée du Louvre ÅŸi au căutat să vadă ce culoare are rama tabloului lui Leonardo Da Vinci, Mona Lisa. Ce dacă au “pierdut-o” pe colega lor Ana în Sala Egipteană ÅŸi au trecut în viteză pe lângă Goya căutând-o?…

Asa ar arata un Team Building la Paris. Putem sa fim la fel de creativi si bine organizati si pentru un Team Building “cautarea comorii in Marea Rosie” sau catarandu-ne pe varful Moldoveanu!

Este suficient sa ne trimiti un email si sa soliciti o oferta!

   
 
Agentia No Surprises – agentie organizatoare de evenimente – organizeaza evenimente gen Team Building, Family Day, Action Day, Christmas Party, Kids Party de 12 persoane pana la 10.000 persoane, iar evenimentele organizate pentru clienti precum: Coca Cola, Philips, Ambasada Olandei, Lindab, P&G,Tuborg, Primaria Orasului Bucuresti, Baneasa Shopping City,  Pepsi… sunt doar o mica parte din clientii care ne-au fost alaturi de-a lungul timpului .

ALEGETI NO SURPRISES!
Si veti avea cele mai frumoase amintiri si cele mai placute surprize!

Doina Tecu

Corporate Event Manager

T: 0728 362 646

E: doina.tecu@nosurprises.ro