La Online-School.ro iti reduci costurile de instruire pe timp de criza

Nu lasa criza sa iti afecteze cariera! Daca vrei sa te perfectionezi, insa din cauza resurselor financiare si de timp limitate, nu ti-ai gasit programul de perfectionare potrivit, cursurile eLearning oferite de Online-School.ro reprezinta o solutie eficienta de instruire pe timp de criza.

La Online-School.ro studiezi intr-o clasa virtuala, unde exisa acces la toate resursele unui curs clasic. In plus, temele abordate sunt dublate de studii de caz si activitati practice. Cursantii sunt incurajati sa participe cat mai activ, iar aportul si interventiile trainerilor intr-o diversitate de formule au menirea de a atrage implicarea si reactia acestora, dar si de a se asigura un feedback prompt. Mai mult, intalnirile virtuale vor contribui la fixarea cunostintelor si dezvoltarea abilitatilor in domeniul studiat.


Cursurile oferite de Online-School.ro sunt destinate atat unei pregatiri individuale, cat si companiilor, iar pachetul educational cuprinde pentru luna mai 2009 urmatoarele programe de perfectionare:

Analiza performantei financiare a firmei
Branding – Concepte fundamentale
Comunicare si negociere in afaceri
Dreptul concurentei – Program de conformare
Gandirea “out of the box” in afaceri
Leadership situational
Leadership si dezvoltarea echipei Managementul conflictelor intr-o organizatie
Managementul Fondurilor Structurale
Managementul modern al organizatiei
Managementul noilor produse
Managementul organizatiei de tineret
Managementul proiectelor
Managementul strategic al resurselor umane
Managementul timpului
Marketing neconventional
Marketing pentru afaceri de succes
Performanta in vanzari
Personal Branding
Relatii publice – Promovarea imaginii de companie

Un curs online incepe in prima zi a fiecarei luni si dureaza 30 de zile. Evaluarea participantilor se va realiza pe baza temelor efectuate individual in timpul cursului si a testului grila sustinut la final, dar si in functie de participarea la seminariile online. Absolventilor li se va elibera Certificat de Absolvire, care va fi insotit de rezultatul obtinut, de programa analitica a cursului si de o recomandare din partea lectorului.

Online-School.ro este un proiect sustinut de Kaizen Company – societate specializata in furnizarea si promovarea educatiei permanente.

Pentru mai multe informatii:

Madalina AngiuManager General
Kaizen Company

Telefon: 0770.836192
Fax: 0351.815524
Email: office@online-school.ro
www.online-school.ro