La OKTAL.ro poti returna laptopul cumparat in maxim 30 de zile fara nici o explicatie

Incepand de astazi 23 Noiembrie 2009 magazinul online OKTAL.ro ofera clientilor un nou avantaj: posibilitatea returnarii produselor din categoriile Laptop si Netbook intr-un termen maxim de 30 de zile de la cumparare, fara penalitati si fara invocarea vreunui motiv.

Cu totii stim cat este de neplacut sa comandam un produs prin intermediul unui magazin online si cand il desfacem sa descoperim ca nu este chiar ceea ce ne-am dorit, ca arata diferit fata de poza prezentata, ca este mai mare sau mai mic, culoarea nu este chiar ca in poza, ori performantele reale nu sunt cele din specificatii.

Insa pentru toate aceste situatii neplacute exista Ordonanta nr. 130/2000 modificata prin Legea 51/2003 in care este reglementat regimul juridic al contractelor la distanta. In aceasta lege este specificat termenul de 10 zile in care cumparatorul poate denunta unilateral acest contract si poate returna produsul fara a invoca niciun motiv.

Noi am decis sa extindem acest termen la 30 de zile pentru produsele din categoriile Laptop si Netbook adaugand un plus de valoare comenzilor pentru aceste produse. “Nu este usor sa comanzi un laptop de 2.500 ron fara sa-l fi vazut macar o data in realitate. Poate nu seamana cu imaginea din poza, poate nu are performantele la care te-ai asteptat. Unui cumparator ii poate fi teama sa comande un produs pretios  la un magazin aflat la sute de kilometri distanta. Din acest motiv am dorit sa extindem termenul de gratie de la 10 la 30 de zile, astfel incat clientii nostri sa fie pe deplin multumiti de laptopul sau netbook-ul cumparat . Consideram ca 30 de zile este un termen arhisuficient pentru testarea unui  laptop/netbook.  De acum inainte, oricine comanda online un laptop sau netbook din magazinul OKTAL.ro,  sta fara griji si fara teama ca l-ar putea dezamagi  aspectul sau performantele respectivului produs, deoarece va beneficia de avantajul extensiei de returnare” declara Dan Dumitrescu – director general OKTAL.ro.

Amintim aici ca OKTAL.ro este in plina campanie de imbunatatire si perfectionare a serviciilor catre clienti, cele mai recente fiind transportul gratuit, suportul Corporate pentru cumparaturile online si afisarea situatiei stocurilor pe site in timp real.

In continuare, avem in pregatire alte oferte noi si atractive, tot in aceasta zona a serviciilor.

Despre OKTAL.ro

OKTAL.ro este un magazin online cu profil IT&C specializat in vanzarea de laptopuri si este administrat de ELKA-OKTAL Group. Compania beneficiaza de o experienta de peste 14 ani in comercializarea calculatoarelor si a componentelor PC si este deja un furnizor de traditie pe piata IT din Romania. La OKTAL.ro se pune accent pe calitatea serviciilor post-vanzare, consultanta oferita clientilor si relatia de colaborare cu acestia.