La Multi Ani CoolBuy.ro!

CoolBuy.ro implineste 1 an, anuntand reduceri de peste 7.000.000 RON si prezentand bilantul realizarilor sale.

La doar 1 an pe piata site-urilor de reduceri, CoolBuy.ro a reusit, nu doar sa se mentina in plutonul fruntas, ci sa devina un lider prin inovatiile sale, un adevarat formator al pietei. “Desi suntem o companie independenta care nu se bazeaza pe sustinerea unui trust media, am reusit sa impunem “CoolBuy” ca unul dintre cei mai importanti jucatori ai pietei online de reduceri datorita echipei, care crede cu tarie in acest proiect si care este alcatuita din oameni entuziasti si uniti in jurul valorilor CoolBuy, valori precum: onestitate, inovatie si, evident, factorul COOL!”, declara Laura Irina Sales & Marketing Manager.
In acest prim an de functionare, CoolBuy a prezentat celor 600.000 vizitatori unici absoluti un total de 580 de oferte pentru care a acumulat peste 100.000 de comenzi. In total, CoolBuy a economisit pentru clientii sai fideli, mai bine de 7 Milioane RON.
“Succesul la nivel tactic este datorat unei combinatii intre 3 factori cheie: atractivitatea si seriozitatea ofertelor, prin selectarea riguroasa a partenerilor si a ofertelor prezentate; campanii de promovare eficiente: campanii cu premii in valoare de zeci de mii de euro, colaborari cu Radio Zu, afisaj in garniturile de metrou pe cele mai importante tronsoane, distributia de material promotionale in mall-uri, dar si promovari nonconformiste in mediul online si social media, care au adus peste 80.000 de fani pe FaceBook si nu in ultimul rand inovatia constanta, care a diferentiat CoolBuy de celelalte site-uri si l-a pozitionat ca formator al pietei. CoolBuy a introdus in premiera absoluta: o “Politica de Satisfactie Garantata 100%”, impartirea ofertelor in categorii de interes, ofertele instant, precum si un program de loializare a clientilor!” explica Laura Irina, Sales & Marketing Manager.
Despre CoolBuy

CoolBuy este o marca inregistrata a companiei Web Assist Online Services. CoolBuy.ro este unul dintre cele mai importante site-uri de reduceri din Romania cu peste 600.000 de vizitatori unici absoluti si peste 100.000 de vouchere vandute.
Pentru mai multe informatii despre CoolBuy, nu ezitati sa ne contactati.

Alexandra Bucker
Communication Specialist

http://www.coolbuy.ro

Alexandra.bucker@coolbuy.ro