La multi ani, Alonia!

 

 

 

 

 

Pe 1 decembrie Alonia, primul messenger romanesc, si-a aniversat primul an de comunicare fara frontiere. Pe Alonia, romanii si-au regasit familia si prietenii de care ii desparteau sute si mii de kilometri. Aici distantele dispar si comunicarea devine atat de usoara si incredibil de ieftina.

Dupa un an de existenta, planeta Alonia numara 70.000 de locuitori, dintre care 3000 utilizeaza serviciile PC-telefon, si in fiecare saptamana se intampla ceva nou. Site-ul www.alonia.ro isi schimba infatisarea, oferindu-ti o interfata de comunicare noua. Te bucuri de agenda telefonica in care poti pune si contacte exclusiv telefonice, ai redirectionarea apelurilor cand nu esti online, poti trimite SMS-uri la cele mai bune tarife pe toata Alonia si poti utiliza serviciul Alonoa PC-telefon de pe mobil.
Dar nu ne oprim aici… te vom surprinde in curand cu o serie de functionalitati de care sa te bucuri in comunicarea cu ceilalti. In fiecare saptamana ai tarife reduse cu 30% pentru una din destinatiile preferate pe Alonia.

Incearca-le pe toate pe www.alonia.ro si asteapta-te mereu la alte suprize, pentru ca pe Alonia in fiecare saptamana se intampla ceva nou.

Alonia, serviciu oferit de operatorul MEDIA SAT, este primul messenger romanesc, iar serviciile pe care le integreaza sunt Chat, Telefonie PC la PC si Videotelefonie, oferite gratuit utilizatorilor, si serviciul PC la Telefon, oferit contra cost.