La implinirea a 21 ani pe piata romaneasca a ziarelor, Anunt AZ si-a relansat platforma online

BUCURESTI, 24 martie – Anunt AZ, ziar de mica si mare publicitate lansat pe 23 martie 1990, a implinit 21 de ani de prezenta pe piata publicatiilor din Romania, eveniment marcat prin relansarea platformei online pentru simplificarea accesului si pentru o mai buna adaptare la noile instrumente de comunicare.

„Anunt AZ s-a mentinut pe piata publicitatii prin practicarea unor tarife atractive pentru clientii nostri, o permanenta si stransa colaborare cu agentiile imobiliare si un dialog constant cu cititorii.”, spune Alexandru Voinea, Presedinte, fondator si actionar al publicatiei.

„Anunt AZ – ziarul afacerilor de succes – este de 21 de ani un instrument modern si rapid de publicitate pentru clientii nostri.  Timp de 21 de ani conducerea ziarului a pus intotdeauna mai presus de orice satisfacerea nevoilor partenerilor sai.”, a adaugat el.

Anul 2004 a fost cel al lansarii site-ului www.az.ro. De la lansare, Anunt AZ a investit constant in modificari ale platformei sale online pentru a tine pasul cu noile evolutii ale publicitatii pe web.

In 2011, Anunt AZ a decis sa investeasca peste 15.000 de euro in refacerea si relansarea platformei web.

Astfel, noua platforma, adaptata la noile instrumente de comunicare, le ofera utilizatorilor acces simplificat pe site, facilitati pentru cautari si ierarhizari si modalitati de plata moderne.

Noua platforma a fost realizata in parteneriat cu Tremend si include mecanisme de validare si sortare, clasificare in categorii in functie de relevanta, astfel inca sa poata fi gasite cu usurinta de catre cei interesati.

Anunturile de pe platforma online AZ.ro pot fi personalizate sau pot aparea preferential fata de cele standard, in cazul in care se alege optiunea premium de publicare a anuntului pe web sau in ziar.

 

Anunt AZ, ziar de mica si mare publicitate, ii are ca fondatori pe Mircea Stefan Vlad si Alexandru Voinea.  La lansarea publicatiei, in martie 1990, investitia a fost integral privata, in valoare de circa 300.000 de lei.

Cu un tiraj de lansare de 10.000 de exemplare saptamanal,  Anunt AZ apare in prezent cu frecventa cotidiana, de luni pana vineri, cu distributie gratuita si intr-un tiraj mediu de 220.000 de exemplare pe luna.

Despre Anunt AZ

Prezent in print si online, Anunt AZ este un ziar de mica si mare publicitate, cu anunturi din toate domeniile de interes, de la imobiliare la locuri de munca, matrimoniale sau diverse. Anunt AZ  este distribuit gratuit la chioscurile de ziare din Bucuresti si apare in print de cinci ori pe saptamana, de luni pana vineri.

In plus, anunturile care apar in versiunea tiparita sunt publicate gratuit si pe platforma online www.az.ro . Spre deosebire de alte site-uri de anunturi online, platforma Anunt AZ include numai anunturi certificate, fiecare dintre ele fiind verificat, validat si incadrat in categoria cea mai relevanta de un angajat al publicatiei.