La acelasi pret, in fiecare luna mai multa reclama

SEO SEMBucuresti, 17 ianuarie 2012 – Fie ca sunt conferinte tematice, fie ca sunt bloguri despre SEO si marketing online, la toate se spune acelasi lucru: stabileste-ti strategia de marketing si profita la maxim. Profita si tu acum de noile pachete de promovare online de la Merita Citit SRL.

Doar la Merita Citit SRL ai cu 20 de ,,mesaje reclama” mai multe in fiecare luna, la pretul din contract, timp de 3 luni. Alege unul din pachetele de mai jos si primesti mai multa reclama in fiecare luna, la acelasi pret:

  • Pachetul Basic care include 220 de mesaje de recomandare / link-uri catre firma ta (mesajele vor fi pe site-uri cu sectiuni dedicate nisei vizate de tine), 2 comunicate de presa/anunturi si intretinere de conturi pe Facebook, Twitter sau alte comunitati unde se gasesc oameni interesati de site-ul tau. La fiecare sfarsit de luna primesti un raport de activitate care prezinta locurile unde s-au pus mesaje reclama.

 

  • Pachetul Premium care include 500 de mesaje / link-uri catre site, 5 comunicate de presa/anunturi, intretinere de conturi pe Facebook, Twitter sau alte comunitati unde se gasesc oameni interesati de site-ul tau, raport de activitate.

Asadar, daca alegi pachetul Basic, in prima luna primesti 220 de mesaje, in urmatoarea luna 240 de mesaje, apoi 260 de mesaje, continuand cu 280 de mesaje. In cazul pachetului Premium sunt 500 de mesaje initiale, apoi 520 de mesaje, marite la 540 de mesaje, culminand cu 560 de mesaje.

Merita Citit SRL te poate face popular pe Internet. Cere acum o oferta – o intrebare nu costa. Cere o strategie de marketing online. Alege unul din cele doua pachete de promovare online si primesti mai multa reclama, la acelasi pret, timp de 3 luni.

Despre Merita Citit SRL
SC Merita Citit SRL ofera servicii de marketing online, SEO si SEM (un loc bun in cautarile de pe motoarele de cautare). Contacteaza-ne pentru mai multe detalii si o oferta personalizata. O intrebare nu costa!
Telefon: 0745885633
Email: suport@meritacitit.ro
Link: http://www.meritacitit.ro/firma