La 99 de ani Maria Atanasiu castiga lupta cu statul roman la CEDO

Cabinetul de avocatura Corina-Ruxandra Popescu (www.popescu-legal.com) anunta incheierea cu succes a inca unui proces inceput in urma cu 10 ani intre Maria Atanasiu si Statul Roman.

In ziua cand a implinit 99 de ani, Maria Atanasiu, reclamanta in prima cauza pilot impotriva Romaniei la Curtea Europeana a Drepturilor Omului, a primit, dupa 10 ani de asteptare, suma de bani care i se cuvenea pentru un apartament nationalizat.

”Maria Atanasiu implineste astazi 99 de ani. Pentru mine, ca avocat care am avut onoarea sa ii reprezint interesele, Maria Atanasiu este o invingatoare. A crezut in dreptate, a luptat pentru dreptate si a castigat dreptate.” Corina Popescu, avocatul Mariei Atanasiu

In ziua cand Maria Atanasiu a implinit 99 de ani, Guvernul Roman si-a executat in sfarsit obligatia de a plati despagubirile pentru apartamentul nationalizat. Au fost nevoie de 10 ani pentru ca Statul Roman sa-si execute o obligatie pe care singur si-a asumat-o atunci cand a adoptat legile de reparatie.

Cabinetul de avocat “Corina Popescu” (www.popescu-legal.com) este format dintr-o echipa de avocati profesionisti specializati in activitati de consultanta si asistenta juridica in dreptul afacerilor, drept civil, drept public si cu specializare in Drepturile Omului.

EMITENT PERSOANÄ‚ DE CONTACT
Cabinet de Avocatura ”Corina Popescu” Corina Popescu
Bd. Unirii, Nr. 71, Bl. G2C, Sc. 2, Et.8+9, Ap. 62, Sector 3, Bucuresti
office@popescu-legal.com
0722.68.45.86