Knauf Insulation – solutii castigatoare pentru izolare

Bucuresti, 15 aprilie 2009

Knauf Insulation, unul dintre cei mai importanti furnizori de solutii de izolare din Romania, organizeaza o promotie atractiva pentru toti clientii sai, in perioada 15 aprilie – 30 iunie. Cei care achizitioneaza role de vata minerala de sticla Knauf Insulation, din gama Classic 044, in aceasta perioada pot castiga pe loc una dintre ruletele cu laser sau pot participa la tragerea la sorti de la finalul campaniei, completand eticheta de concurs de pe produsul cumparat.

La tragerea la sorti din 15 iulie pot fi castigate premii atractive: 50 de telefoane mobile Nokia 1680, 5 iPhone Apple 8 GB, 2 televizoare LCD 32” Sony, sau marele premiu – un scooter Piaggio NRG power 50. Pentru a participa, trebuie doar sa completati etichetele de concurs de pe fiecare produs cumparat si sa le depuneti in urnele special amenajate la dealerii Knauf Insulation sau sa le trimiteti la CP 21 OP 71, Bucuresti.

Knauf Insulation produce si comercializeaza materiale de izolare de inalta calitate – vata minerala de sticla si vata minerala bazatica. Testarea si perfectionarea continua demonstreaza de fiecare data ca aceste produse au proprietati deosebite – atat termice, cat si acustice. O alta calitate importanta este protectia ignifuga – vata minerala Knauf Insulation se incadreaza in cea mai inalta clasa de protectie impotriva incendiilor, Euroclasa A1.

Prin achizitionarea produselor Knauf Insulation castigul este garantat in primul rand de standardele de performanta ale solutiilor oferite. Folosind aceste produse, intr-un interval de 2-3 ani investitia in izolarea cladirilor poate fi deplin amortizata.

Pentru mai multe informatii despre produsele Knauf Insulation si despre promotie accesati site-ul www.knaufinsulation.ro .

Despre Knauf Insulation

Parte a grupului german Knauf, Knauf Insulation este una din cele mai respectate companii de pe piata internationala. O dovada a expansiunii in plan international o reprezinta cei aproximativ 5.000 de angajati in peste 50 de tari din întreaga lume si 30 de unităti de productie in Europa, Rusia, Marea Britanie si Statele Unite. Knauf Insulation a inregistrat cea mai rapida crestere din lume in domeniu, raportand o cifră de afaceri in 2007 de peste 1 miliard de euro.

Knauf Insulation produce o gama larga de produse pentru izolarea termica si acustica, precum si pentru protectia la incendiu a tuturor tipurilor de constructii, fie ele locuinte, cladiri comerciale sau parcuri industriale: vata minerala de sticlă, vata minerala bazaltica, polistiren extrudat, polistiren expandat si placi de lemn-beton.

Pentru informatii suplimentare:

Nicoleta Golai

PR Manager Dot Comm

nicoleta.golai@dotcomm.ro

0723.538.247

Dana Puiu

Marketing Manager Knauf Insulation

dana.puiu@knaufinsulaion.com