Km 0 al Bunului Gust

DN1, KM 19,3: KM 0 AL BUNULUI GUST

BUCUREÅžTI/30.03.2009

ÃŽnceputul lunii aprilie aduce proiecte noi pe DN1, în zona din imediata apropiere a carosabilului. La km 19,3 lucrările (n.r. – considerate a fi de bun gust conform surselor care citează declaraÅ£ii recente ale reprezentanÅ£ilor Brava) au început deja.

Conducătorii auto care se îndreaptă dinspre BucureÅŸti, înspre PloieÅŸti vor întampina dificultaÅ£i în trafic pe raza localităţilor Corbeanca BaloteÅŸti. ÃŽn ciuda faptului ca în zonă nu au fost impuse restricÅ£ii de viteză, mai ales în dreptul km 19,3 măsurile ce se vor lua sunt reglementate de bunul gust al fiecărui participant la trafic. La ieÅŸirea din oraÅŸul Otopeni, după Aeroportul Henry Coandă, mai exact la ieÅŸirea din pădurea Măgura (n.r. – Băneasa, aÅŸa cum o ÅŸtiu ÅŸoferii), pe partea stângă a carosabilului va putea fi adulmecat „bunul gust”. Surse din interiorul Brava susÅ£in că, în urma lucrărilor, atenÅ£ia participanÅ£ilor la trafic ar putea fi perturbată. Pentru a evita lipsa de reacÅ£ie la volan, aceleaÅŸi surse sunt de părere că PoliÅ£ia Rutieră ar putea lua măsuri suplimentare, prin amplasarea în zonă a un radar mobil, cu scopul de a-i disciplina pe conducătorii auto… pofticioÅŸi.
Potrivit datelor furnizate de reprezentanţii Dispeceratului pentru Monitorizarea Traficului de Bun Gust, pentru o cât mai bună vizibilitate, în zonă se poate rula cu o viteză constantă de cel mult 30 de kilometri la oră. În aceste condiţii nu se vor înregistra blocaje în trafic. Pe această cale atragem atenţia tuturor conducătorilor auto (n.r. dar şi însoţitorilor acestora) să reducă viteza şi să sporească atenţia la volan, pentru a evita eventualele accidente sau ambuteiaje în zona indicată, adică la km 19.3. De asemenea, menţionăm că staţionarea în zonă se pedepseşte în conformitate cu legile în vigoare.
Brava îşi cere scuze pentru eventuala îngreunare temporară a traficului, însă îi asigură pe toţi conducătorii auto că scopul final al lucrărilor este acela de a relaxa şoferii şi de a le insufla spiritul “bunului gust”.

Revenim cu detalii. Vă dorim o săptămână „de bun gust”!

Atenţie! ACESTA ESTE UN COMUNICAT DE PRESĂ FĂRĂ PRETENŢIA DE A FI O ŞTIRE.