Kinetoterapie in Bucuresti realizata de profesionisti

kinetoterapie bucuresti

Kinetoterapia este o tehnica populara pentru tratamentul bolilor coloanei vertebrale si ale sistemului musculo-scheletic. La clinica de Kinetoterapie Bucuresti vei putea beneficia de exercitii de kinetoterapie cu profesionisti. Obiectivul principal al tehnicii este de a aduce diverse miscari la modul de automatism. Contractia musculara corecta regulata afecteaza pozitiv organele interne si intareste sistemul imunitar. Tehnica la acest cabinet de kinetoterapie Bucuresti este dezvoltata de kinetoterapeuti profesionisti si iti permite sa scapi de scolioza, sa-ti restabilesti functionalitatea articulatiilor si sistemul musculo-scheletic. Este imposibil sa vindeci majoritatea bolilor de spate doar cu pastile. Prin urmare, kinetoterapia este foarte populara. 

Avantaje incontestabile ale tehnicii la clinica de kinetoterapie Bucuresti

Kinetoterapia nu da  efecte secundare. Tratamentul se executa prin exercitii simple. In acest caz, o persoana poate sa renunte la medicamente. Prin urmare, tehnica este sigura pentru organism si nu are efecte secundare. De asemenea, are capacitatea de a scapa de bolile sistemului musculo-scheletice fara interventie chirurgicala. In unele cazuri, desigur, este necesara interventia chirurgicala. In acelasi timp, kinetoterapia ajuta la pregatirea pacientului pentru operatie, de a reduce la minim perioada de recuperare dupa operatie.

Kinetoterapie Bucuresti – Eficienta ridicata 

Folosind tehnica de kinetoterapie, poti scapa rapid de durere, prevenind riscul reaparitiei unei boli. Kinetoterapia elimina ambele boli ale sistemului musculo-scheletice si intareste intregul corp. In plus, dupa kinetoterapie, starea de spirit se imbunatateste, somnul se normalizeaza.

Exercitiile pot fi efectuate nu numai in centre specializate, ci si acasa, ceea ce este foarte convenabil. Aceasta tehnica este potrivita pentru persoane de varste diferite, indiferent de diagnostic si sanatate generala. Practic nu are contraindicatii. Kinetoterapia este interzisa persoanelor care sufera de cancer, au tulburari de sangerare semnificative, fracturi, ligament rupte, au suferit un atac de cord sau un accident vascular cerebral.

Kinetoterapie Bucuresti – Pasiva si active

Exista doua tipuri de kinetoterapie:

Activ. Implica pacientul in efectuarea de miscari volitive. Un pacient face in mod independent exercitii fizice, in urma carora sunt implicati toti muschii corpului sau. O tehnica activa implica adesea alergare si mers.

Pasive. Cu aceasta terapie, pacientul nu produce miscari voluntare de unul singur. Impactul asupra corpului sau este asigurat de specialisti. In acest caz se fac masaje, diverse manipulari manuale, proceduri mecanoterapeutice.