KIDEX – superlativul distracţiei şi inovaţiei pentru copii

Duminică, 6 decembrie 2009, târgul pentru mămici şi pitici KIDEX a încheiat cu succes ediţia sa de iarnă.
Timp de 4 zile, Pavilioanele 16-17 ale Complexului Expoziţional Romexpo s-au transformat într-un tărâm magic şi plin de veselie pentru copii, mămici, tătici şi bunici. Cei mici s-au distrat de minune graţie surprizelor puse la cale de organizatori, printre care s-au numărat spectacole, concursuri, tombole cu premii, spiriduşi, clovni, prinţese şi multe altele, în timp ce adulţii au putut alege în voie produse pentru cei mici din standurile expozanţilor.

Ştiaţi că:
• veselia la Kidex a ţinut 4 zile?
• iarna aceasta Kidex a sărbătorit cea de-a 11-a ediţie?
• peste 100 de expozanţi au spus PREZENT! la ediţia de iarnă a târgului KIDEX?
• la Kidex s-au desfăşurat 9 concursuri, dintre care 2 online, care i-au bucurat teribil pe toţi cei prezenţi în Pavilioanele 16-17 ale complexului expoziţional Romexpo?
• Fundaţia Dan Voiculescu pentru Dezvoltarea României a organizat la Kidex ATELIERELE MOŞULUI? Cu ajutorul elfilor, copiii prezenţi la Kidex au învăţat cum să-şi confecţioneze singuri propriile decoraţiuni pentru sărbătorile de iarnă.
Noutăţi şi inovaţii la KIDEX:
• GRACO a lansat în România balansoarul muzical Baby Einstein. Balansoarul Baby Einstein are 6 viteze de legănare, melodii din colecţia Baby Einstein şi este destinat copilaşilor cu o greutate de până la 11 kg. Balansoarul este prevăzut cu 3 jucării simpatice în formă de animăluţe şi are un carusel amuzant, astfel încât bebeluşul nu se va plictisi niciodată.
• Căruciorul reversibil de la INGLESINA care se poate monta cu faţa spre mamă sau spre exterior;
• Philips ÅŸi AVENT – „produse pentru îngrijirea copiilor, de cea mai bună calitate, în întreaga lume”. Medicii si personalul medical au încredere în produsele Philips AVENT concepute pentru mamele care alăptează ÅŸi accesoriile pentru hrănire si îngrijire a copiilor, datorită angajamentului ferm al companiei de a efectua cercetări ÅŸi studii clinice. Biberoanele Philips AVENT sunt dotate cu tetine testate clinic, cu supapa anti-colici; în acelaÅŸi timp, s-a demonstrat că pompa manuală pentru sân oferă mai mult lapte decât pompele electrice din spital. Compania a introdus, de asemenea, Niplette – un dispozitiv care corectează mameloanele ombilicate sau aplatizate, permiţând astfel mamelor continuarea alăptării fără a fi nevoie de o intervenÅ£ie chirurgicală. Prima pompă pentru sân operabilă cu o singură mână a fost lansata de companie împreună cu primul sterilizator electric pe bază de abur, prima gamă de căni Magic cu sistem anti-curgere din Europa.
• Lansări în premieră ale cosmeticelor pentru bebeluşi – gamele BcomBIO Organic, BBcomBIO Organic, BcomBIO Homme şi PLACENTOR VEGETAL, care se găsesc astăzi în aproape 30 de ţări de pe toate continentele.
• Cărucioarele CAM recomandate pentru bebeluÅŸi între 6 – 36 luni.

Distracţia la KIDEX nu se opreşte aici. Dacă intri acum pe site-ul www.kidex.ro şi-i scrii lui Moşu’ ai şansa să câştigi un weekend pentru 3 persoane la munte in 2010!