KFC tinteste peste un sfert de milion de persoane cu Smart Meniu

KFC ii pune pe jar pe iubitorii produselor sale cu noua oferta Smart Meniu, disponibila din luna martie cu un pret foarte avantajos: doar 9.90 lei.

“Oferta Smart Meniu combina cele mai vindute produse KFC la un pret pe care oricine si-l poate permite. Inca din primele doua zile dupa lansarea meniului, clientii s-au aratat entuziasmati. Si, astfel, avem suficiente motive sa estimam ca, in urmatoarea luna si jumatate, peste un sfert de milion de persoane vor alege istet si vor cumpara Smart Meniul.”, a declarat Carmen Lupulet, director Marketing KFC Romania.

Smart Meniu face parte din gama KFC- SMART CHOICE si contine, asemeni celorlalte oferte KFC, cele mai gustoase produse de pui din oras: Hot Wings si Crispy Strips, impreuna cu o portie mare de cartofi si celebrul sos de usturoi KFC.

“Fii istet si castiga” este indemnul sub care KFC isi invita oaspetii sa incerce produsele din gama Smart Choice, oferite la un pret avantajos si la standardele de calitate cu care KFC si-a obisnuit consumatorii.

Platforma Smart Choice a fost introdusa de KFC Romania pentru a invata publicul sau cum sa se bucure de gustul inconfundabil al produselor KFC fara a face niciun efort financiar.