KFC si Pizza Hut au ajutat 150 de copii sa ajunga la scoala

80 220 lei au fost stransi de KFC, Pizza Hut si World Vison Romania pentru campania “Eu cum ajung la scoala”

In perioada ianuarie-martie 2012, KFC si Pizza Hut au sustinut campania de strangere de fonduri “Eu cum ajung la scoala”, reusind ca, impreuna cu clientii lor si cu organizatia World Vision Romania, initiatoarea proiectului, sa stranga 80 220 lei,  suma care va fi utilizata pentru achizitionarea unui microbuz scolar pentru 150 de copii din comuna vasluiana Rebricea.

Timp de doua luni KFC si Pizza Hut si-au incurajat clientii sa doneze o suma modica (mai exact, 5 lei) pentru a contribui la strangerea sumei necesare pentru achizitionarea unui microbuz care sa ii duca pe copiii din comuna Rebricea la scoala. In prezent, acestia sunt nevoiti sa mearga pe jos peste 10 kilometri pentru a ajunge la scoala.

Campania “Eu cum ajung la scoala” a beneficiat si de sprijinul unor vedete foarte cunoscute in peisajul media autohton. Pentru a ajuta la strangerea de fonduri, Cabral, Roxana Ciuhulescu, Andreea Ibacka si Madalina Draghici au servit pret de cateva ore clientii KFC care au venit in restaurantul KFC Dorobanti.

 

“Eu cum ajung la scoala” este a treia campanie de strangere de fonduri a World Vision Romania, sustinuta de KFC si Pizza Hut. In luna octombrie a fiecarui an in cele doua lanturi de restaurante se desfasoara campania “Vreau in clasa a IX-a” care are ca scop ajutarea copiilor defavorizati sa-si continuie studiile liceale. De asemenea, in perioada iulie-august, KFC si Pizza Hut au sustinut campania de strangere de fonduri “Mame bune, copii sanatosi”.

 

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.

Despre Pizza Hut Romania

Lantul de restaurante casual Pizza Hut este activ pe piata din Romania din 1994, iar in prezent opereaza prin intermediul a 13 restaurante.