KFC Romania sustine tinerii antreprenori din Timisoara

„Pentru al treilea an consecutiv, KFC sustine Youth Bank, un program national de responsabilizare a tinerilor”

In luna aprilie, KFC Romania este alaturi de elevii timisoareni in cadrul programului YouthBank Timisoara, un program de educatie si antreprenoriat social. Este a treia oara cand KFC se alatura acestui program, desemnat totodata “cel mai bun proiect educational” al anului 2010 in cadrul Galei Premiilor in Educatie.

Alaturi de YouthBank, KFC incurajeaza responsabilizarea tinerilor si initiativa civica  “Conform ultimelor sondaje, din ce in ce mai multi tineri sunt atrasi de ideea unui afaceri proprii. Suntem increzatori in potentialul lor si vrem sa le oferim sprijin in cunoasterea unor experiente de antreprenoriat cat mai realiste care sa ii ajute sa castige incredere si sa continuie sa dezvolte proiecte in beneficiul comunitatii.” declara Carmen Lupulet, Director de Marketing, KFC Romania.

In cadrul programul  Youth Bank, tinerii sunt incurajati sa propuna proiecte cu impact social pentru a obtine finantarea necesara implementarii lor. Proiectele trebuie sa raspunda unei nevoi din comunitatea timisoreana si sa aiba un impact pe termen lung.

Pana in prezent, KFC a venit in sprijinul comunitatilor ajutand persoanele devaforizate (campaniile de strangere de fonduri “Mame bune, copii sanatosi”, “Eu cum ajuns la scoala”), sustinand educatia si dezvoltarea profesionala (programul de strangere de fonduri “Vreau in clasa a noua” sustinut pentru a patra oara de KFC Romania sau evenimentele Prime Maraton si  Youth Bank) sau initiand actiuni pentru protejarea mediului inconjurator (programul national de responsabilitate sociala “Imi place Romania curata”). In afara acestora, KFC  a initiat un program special, KFC Student, prin intermediul caruia ofera burse lunare angajatilor care au atat performante universitare, cat si rezultate foarte bune in cadrul companiei.

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.