KFC Romania sustine studentii pasionati de domeniul comunicarii

Pe 12 noiembrie, KFC Romania este alaturi de studentii interesati de domeniul comunicarii si al relatiilor publice in cadrul Prime Maraton, un eveniment care reuneste profesionisti in domeniu si comunicatori aflati la inceput de drum.

“KFC este o companie care sustine atat educatia, cat si accesul la educatie. Sunt principii fundamentale pentru compania noastra, principii sanatoase pe care incercam sa le promovam ori de cate ori avem ocazia. Suntem increzatori in potentialul studentilor si vrem sa le oferim sprijin in dezvoltarea profesionala si construirea unei cariere. In acest weekend, ne bucuram sa fim alaturi de studentii interesati de domeniul comunicarii, in cadrul evenimentului Prime Maraton.” , declara Carmen Lupulet, Director de Marketing KFC Romania.

In afara evenimentelor si proiectelor pe care le sustine, KFC Romania a initiat un program special, KFC Student, dedicat angajatilor KFC care urmeaza cursurile unei universitati de stat sau particulare. Prin intermediul acestui program, aflat deja la a doua editie, KFC ofera burse lunare angajatilor care au atat performante universitare, cat si rezultate foarte bune in cadrul companiei.

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.