KFC Romania sustine Festivalul International de Film “Comedy Cluj”

Cele mai bune sandwich-uri de pui si cele mai bune filme de comedie –  iata propunerea KFC pentru clujenii infometati de cultura si dornici de voie buna

Intre 14 si 23 octombrie, KFC Romania isi invita clientii pasionati de film la Cluj-Napoca unde va avea loc a treia editie a Festivalului International al Filmului de Comedie “Comedy Cluj”.

Peste 100 de filme din 30 de tari,  o sectiune dedicata scolilor de film din intreaga lume, un calup de spot-uri publicitare comice, evenimente conexe – spectacole de teatru sau de stand-up comedy, concerte, vernisaje de arta – sunt numai cateva dintre surprizele pregatite pentru fanii KFC care vor participa la Festivalul International al Filmului de Comedie de la Cluj-Napoca.

“Comedy Cluj” este al doilea festival cultural sustinut de KFC Romania anul acesta. In luna iulie, KFC a fost alaturi de clientii sai in cadrul festivalului de arta si evenimente urbane fatzaDa care a avut loc in Piata Sfatului din Brasov.

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 41 de restaurante KFC dintre care 18 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.