KFC Romania sustine AFS Rally Team in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta

KFC Romania este alaturi de AFS Rally Team in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta Dunlop. In perioada mai-septembrie, pilotul Cosmin Dragnea, membru al AFS Rally Team, va conduce masina KFC  pe parcursul a 15 etape in care va incerca sa obtina cat mai multe puncte pentru echipa sa.

Desi este la inceput de drum, participand pentru al doilea an consecutiv la Campionatul National de Viteza in Coasta, inca din primele trei etape ale campionatului, masina KFC i-a purtat noroc pilotului Cosmin Dragnea obtinand locul 6 din 23 de participanti la Grupa N.

Ceilalti membrii ai echipei AFS Rally Team, Catalin Cismaru si Negru Traian, s-au impus in fata rivalilor in cadrul etapelor de la Teliu si Rasnov: 3 victorii consecutive pentru Catalin Cismaru la Grupa N si ocuparea locului 2 la etapele de pana acum pentru Negru Traian la Grupa A.

In prezent, AFS Rally Team ocupa locul 2 in clasamentul general. Profesionalismul si talentul celor 3 piloti alaturat retetei unice a KFC datorita careia lantul de restaurante este cunoscut in intrega lume, sunt cateva premize care indica sansele mari ale AFS Rally Team de a cuceri de cat mai multe ori podiumul in cadrul Campionatului National de Viteza in Coasta.

In luna aprilie, lantul de restaurante KFC a implinit 15 ani de activitate pe piata din Romania. In prezent, KFC este unul dintre jucatorii importanti din economia romaneasca, un angajator de top si unul dintre brandurile cu o implicare constanta in comunitate. Totodata, KFC Romania a fost printre primele tari din Europa care a adoptat sloganul global SO GOOD, un slogan care defineste toate actiunile intreprinse de brand la nivel international si local.

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.