KFC Romania sarbatoreste ziua lui Mihai Eminescu pe Facebook

In perioada 15-17 ianuarie, KFC Romania a organizat pe pagina de Facebook concursul “Compune o poezie Smart”, dedicat aniversarii a 162 de ani de la nasterea poetului Mihai Eminescu.

In cadrul concursului, cei peste 120 000 de fani KFC au fost invitati sa compuna un catren pentru unul dintre cele mai populare meniuri: Smart Meniu. Pe 17 ianuarie, autorii celor mai votate 15 poezii au fost premiati cu vouchere de consumatie pentru a se putea bucura de produsele KFC preferate.

Concursul “Compune o poezie Smart” face parte din campania de promovare a Smart Meniu, cel mai recent meniu lansat de KFC Romania si, totodata, meniul care contine cele mai indragite produse de pui – Aripioare picante si Crispy Strips – la un pret foarte avantajos: doar 9,90 lei.

Este al doilea an cand KFC Romania sarbatoreste aniversarea nasterii lui Mihai Eminescu cu fanii din mediul online. In anul 2010 KFC a organizat concursul online de poezie “KFC, cu dragoste”, concurs care s-a transformat in primul viral al anului, avand in perioada de desfasurare o medie de 7 000 de vizualizari pe zi.

Despre KFC Romania
Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.