KFC România lansează campania “Un sandwich pentru fiecare”

O platformă completă de sandwich-uri: 100% carne de pui pentru cele mai diversificate gusturi

O platformă completă. „Un sandwich pentru fiecare” este platforma de sandwichuri de la KFC care cuprinde cele mai îndrăgite produse din carne de pui – Tower, Fillet, Zinger, Twister, Booster, Crispy –, la preţuri dintre cele mai avantajoase. O platformă completă care satisface gusturile cele mai rafinate.

Două noi reţete inedite. Ultimele produse lansate în acest an, Booster şi Tasty Crispy sandwich, completează platforma „Un sandwich pentru fiecare” cu încă două reţete inedite, disponibile în toate restaurantele KFC la un preţ imposibil de refuzat: numai 3,9 lei.

Sandwichuri perfecte. Indiferent că alegi unul dintre sandwich-urile cu care KFC te-a răsfăţat şi până acum – Zinger, Fillet, Twister şi Tower, sau unul dintre cele mai noi sandwich-uri lansate în acest an– Booster sau Tasty Crispy Sandwich,  doar la KFC te poţi bucura de adevăratele sandwich-uri cu pui, pregătite zilnic din bucăţi proaspete de pui, aşa cum nimeni nu mai face.

O invitaţie pentru fiecare. Tot în această toamnă, KFC România a lansat şi o nouă platforma de cafea şi deserturi „Coffee and Sweets” care cuprinde trei reţete inedite de prăjituri – Brownie, Cheesamisu, Tarta cu cremă de ciocolată – şi sortimente noi de cafea – cafea normală, expresso, latte machiatto, la care se adaugă capucinno şi ciocolată caldă.

Despre KFC România

Lanţul de restaurante KFC este operat în sistem de franciză, licenţa pentru România fiind acordată în 1997 companiei US Food Network. În prezent, în România sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai în Bucureşti, restul fiind în oraşe precum Timişoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Piteşti şi Braşov.