KFC Romania introduce noua gama de deserturi si cafea „Coffee&Sweets”

Incepand cu 6 septembrie in toate restaurantele KFC

Pentru clientii care doresc sa se rasfete cu ceva dulce, trei noi delicii isi fac aparitia in meniul KFC: Brownie – prajitura cu blat aromat de ciocolata, imbogatit cu nuca – , Cheesamisu – biscuti crocanti acoperiti cu crema de branza si sos de afine – si Tarta cu crema de ciocolata.

“Extinderea gamei de cafea si deserturi a venit ca urmare a mesajelor primite din partea clientilor nostri. Ne bucuram sa-i ascultam si le multumim pentru feedback-ul constant pe care ni-l ofera. Tocmai de aceea am decis sa introducem noi sortimente in categoria cafea si deserturi. Evoluam impreuna si incercam in fiecare zi sa venim in intampinarea cerintelor si exigentelor acestora.” declara Carmen Lupulet, director de marketing KFC Romania.

Pentru zilele colorate de toamna, iubitorii de cafea au la dispozitie cinci sortimente pentru a gasi bautura care se potriveste cel mai bine cu fiecare stare de spirit: cafea normala, expresso, latte machiatto,  capucinno si ciocolata calda.

Prin extinderea gamei de cafea si deserturi, KFC Romania le aduce clientilor sai ingrediente special alese pentru a rasfata toate gusturile, cu preturi la indemana oricui.

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 40 de restaurante KFC dintre care 17 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.