KFC Romania continua extinderea numarului de restaurante

KFC Oradea este al 42–lea restaurant KFC din tara si a fost realizat cu o investitie de 350 000 euro

Din octombrie, fanii KFC din Oradea se pot bucura de binecunoscutele preparate din pui in cadrul unui nou restaurant KFC.

KFC Oradea Shopping City a fost realizat cu o investitie de 350 000 euro, are o suprafata de 170 mp si este situat in cel mai nou mall, Oradea Shopping City, una dintre principalele destinatii de distractie si shopping din Oradea.

Noul restaurant KFC a generat pe piata oradeana 26 de noi locuri de munca si se preconizeaza ca va avea, in primul an de functionare, o cifra de afaceri de 785 000 euro.

KFC Oradea este cel de al treilea restaurant pe care KFC Romania il deschide in acest an si al 42-lea din Romania. In martie, KFC a deschis primul restaurant din Braila, iar in luna septembrie, in Bucuresti, primul restaurant cu spatiu dedicat unei cafenele.

 Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.