KFC Romania continua acordarea de burse de studiu angajatilor

Studentii care lucreaza la KFC si se evidentiaza prin rezultate bune la facultate sunt premiati cu burse lunare in valoare de 300 ron fiecare.

KFC Romania continua si in acest an programul KFC Student, un program menit sa vina in sprijinul angajatilor care urmeaza cursurile unei universitati de stat sau particulare.

Prin intermediul KFC Student, trei angajati sunt rasplatiti anual pentru performantele universitare, dar si pentru activitatea in cadrul companiei, primind cate o bursa lunara in valoare de 300 lei.

„Incercam mereu sa oferim sprijin angajatilor nostri fie prin proiecte de dezvoltare profesionala, fie prin diverse programe de training. KFC Student, aflat deja la a doua editie, este o noua modalitate de a veni in ajutorul acelor angajati care au atat performante universitare, cat si rezultate foarte bune in cadrul companiei.” declara Carmen Lupulet, director de marketing KFC Romania.

Anul acesta bursele de studiu au mers spre trei angajati din trei orase diferite ale tarii: Gabriela Surusan (KFC Iulius Cluj), Silviei Tanatcu (KFC Timisoara centru) si Andreei Olaru (KFC City Park Constanta). Criteriile de selectie pentru acordarea unei burse de studiu au vizat performantele angajatilor atat la facultate (notele obtinute si lipsa restantelor), cat si la locul de munca.

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 41 de restaurante KFC dintre care 18 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.