KFC Romania a sustinut Festivalul National de Teatru al detinutilor EXIT

In perioada 9-10 noiembrie, KFC Romania a sustinut pentru a doua oara consecutiv Festivalul National de Teatru al detinutilor EXIT, organizat de asociatia ART Fusion. Scopul festivalului este de a imbunatati perceptia societatii romanesti asupra detinutilor in vederea facilitarii pe termen lung a procesului de reintegrare sociala a acestora in comunitate.

KFC Romania si-a asteptat clientii pasionati de teatru la Nottara unde s-au pus in scena zece piese de teatru elaborate de tineri detinuti din 9 penitenciare din Romania. Nume sonore ale scenei teatrului romanesc precum Maria Manolescu, Mihaela Michailov, Radu Apostol si Bogdan Georgescu au realizat selectia celor 10 piese care vor fi reprezentate la Bucuresti.

Festivalul National de Teatru al detinutilor EXIT este al treilea festival cultural sustinut de KFC Romania anul acesta. In luna octombrie, KFC a sustinut Festivalului International al Filmului de Comedie “Comedy Cluj”, iar in luna iulie compania a fost alaturi de clientii sai in cadrul festivalului de arta si evenimente urbane fatzaDa care a avut loc in Piata Sfatului din Brasov.

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.