KFC, Pizza Hut si PHD trimit inca 96 de copii sa mearga in clasa a noua

Peste 31 000 euro au fost stransi de KFC, Pizza Hut si PHD pentru campania “Vreau in clasa a noua”

Pentru al patrulea an consecutiv, KFC si Pizza Hut s-au implicat activ in desfasurarea programului de strangere de fonduri “Vreau in clasa a noua”, initiat de organizatia World Vision Romania. Impreuna cu clientii lor, cele doua companii au reusit sa stranga peste 31 000 euro, suma cu ajutorul careia se vor oferi 96 de burse de studiu pentru copiii din mediu rural.

Alaturi de clienti, angajatii KFC si Pizza Hut au contribuit la strangerea de fonduri organizand actiuni inedite – licitatii cu produse proprii, campionate de fotbal, etc – in urma carora au reusit sa stranga fonduri suplimentare pentru campania “Vreau in clasa a noua”.

 “In prezent multi copii nu au acces la educatie. Iar mai mult de jumatate dintre copiii din mediul rural sunt nevoiti sa abandoneze scoala din cauza situatiei materiale. Prin sustinerea campaniei “Vreau in clasa a noua” am vrut sa oferim impreuna cu clientii nostri o sansa in plus acestor copii, sa-i facem sa continue si sa nu-si abandoneze visurile.”, declara Cristina Porumbel, Asistent de Marketing KFC Romania.

In cei patru ani de implicare in campania „Vreau in clasa a noua”, KFC si Pizza Hut impreuna cu clientii lor au reusit sa stranga peste 131 000 de euro, suma care a ajutat nu mai putin de 546 de copiii sa-si continue studiile la liceu.

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.