KFC, Pizza Hut si PHD sustin si anul acesta campania World Vision „Vreau in clasa a noua”

„Pentru al patrulea an consecutiv, KFC si Pizza Hut isi invita clientii sa se alature campaniei „Vreau in clasa a noua”.

Ca in fiecare an, in luna octombrie, cele doua companii se implica activ in desfasurarea programului de strangere de fonduri „Vreau in clasa a noua”, initiat de organizatia World Vision Romania. Programul are ca obiectiv sprijinirea absolventilor de gimnaziu din mediul rural care, din cauza dificultatilor financiare, se afla in imposibilitatea de a-si continua studiile.

Sub deviza „Doneaza un leu, cladeste viitorul meu”,  oricine este invitat sa doneze un leu in orice restaurant KFC sau Pizza Hut din tara in perioada 1-31 octombrie, fara a fi conditionat de achiziţionarea unui produs.

Pe langa campania din restaurante, angajatii KFC si Pizza Hut vor organiza, la fel ca anii trecuti, actiuni proprii pentru a ajuta la strangerea de fonduri pentru programul „Vreau in clasa a noua”.

In cei patru ani, in urma campaniei de strangere de fonduri, KFC, Pizza Hut si PHD impreuna cu clientii lor au reusit sa ajute nu mai putin de 450 de copii sa isi continuie studiile la liceu.

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 41 de restaurante KFC dintre care 18 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.

World Vision Romania este o organizatie crestina, care desfasoara programe de interventie umanitara de urgenta, dezvoltare si advocacy. Organizatia se concentreaza asupra muncii cu copiii, familiile si comunitatile, in scopul depasirii saraciei si nedreptatii.