KFC, Pizza Hut si PHD au strans aproximativ 38 000 de lei pentru campania “Mame bune, copii sanatosi”

In perioada iulie-septembrie 2011, KFC Romania, Pizza Hut Romania si Pizza Hut Delivery au sustinut campania de strangere de fonduri “Mame bune, copii sanantosi”, reusind ca, impreuna cu clientii lor, sa doneze aproape 400 de milioane de lei vechi organizatiei World Vision Romania, initiatoarea proiectului. Intreaga suma va ajunge la copiii din comunitatile rurale defavorizate.

“In Romania, asigurarea unei nutritii sanatoase a bebelusilor din comunitatile defavorizate este inca o mare problema. Ne bucuram ca am putut ajuta la stragerea de fonduri pentru acesti copii si le multumim clientilor nostri pentru ca s-au alaturat campaniei Mame bune, copii sanantosi” declara Carmen Lupulet, director de marketing KFC Romania.

Timp de doua luni, cele trei lanturi de restaurante si-au incurajat clientii sa doneze o suma modica (mai exact, 5 lei) pentru a ajuta la imbunatatirea sanatatii si nutritiei mamelor si copiilor din mediu rural. In semn de multumire, in schimbul donatiei, fiecare client a primit o bratara simbolica: “Bratara bunatatii”.

“Mame bune, copii sanantosi” este a doua campanie de stragere de fonduri a World Vision Romania, sustinuta de KFC, Pizza Hut si Pizza Hut Delivery. In luna octombrie a fiecarui an, in cele trei restaurante se desfasoara si campania “Vreau in clasa a IX-a”, campanie care are ca scop ajutarea copiilor defavorizati sa-si continuie studiile liceale.