KFC Lotus Oradea se redeschide cu o noua infatisare

O investitie de 410 000 de euro, o suprafata de 320 mp si o cifra de afaceri de aproximativ 960 000 de euro pentru primul an de functionare

KFC Lotus isi asteapta clientii oradeni cu o noua infatisare si, mai ales, cu o sala proprie, avand o capacitate de peste 100 de persoane, locatia fiind prevazuta si cu o terasa de 80mp. Renovarea restaurantului, care va fi deschis incepand cu 26 octombrie se traduce intr-o investitie de 410 000 de euro.

“Investitia in restaurantul KFC Lotus raspunde dorintei  de a putea oferi clientilor un spatiu mai mare si mai prietenos in care sa poata socializa cu prietenii bucurandu-se de o atmosfera speciala. Astfel, traditionalul restaurant de tip “counter” a devenit un restaurant cu sala proprie, cu un design modern un spatiu in care putem primi peste 100 de persoane.”, declara Cristina Porumbel (Asistent de Marketing KFC Romania)

Noul restaurant KFC a generat pe piata oradeana 30 de locuri de munca si se preconizeaza ca va avea o cifra de afaceri de aproximativ 960 000 de euro in primul an de functionare .

Tot in Oradea, in aceasta luna, a fost deschis si KFC din Oradea Shopping City, in urma unei investitii de 350 000 de euro – fiind cel de-al 42-lea restaurant KFC din tara.

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.