KFC deschide un restaurant in cel mai nou mall din Constanta

170 000 de euro investiti si o cifra de afaceri estimata la 1 200 000 euro in primul an de functionare

KFC Maritimo Shopping Center a fost realizat cu o investitie de 170 000 euro, are o suprafata de 130 mp si este situat in cel mai mare centru comercial din regiunea Constantei, mall-ul Maritimo Shopping Center care va fi inaugurat vineri, 28 octombrie.

Restaurantul KFC din Maritimo Shopping Center este o relocare a restaurantului KFC din Tomis Mall si va genera pe piata constanteana 25 de locuri de munca. Pentru primul an de functionare, cifra de afaceri preconizata este de 1 200 000 euro.

„Relocarea restaurantului KFC din Tomis Mall in Maritimo Shopping Center raspunde dorintei de a fi in permanenta langa clientii nostri, in principalele destinatii in care acestia ajung. Maritimo Shopping Center fiind cel mai mare mall din regiunea Constantei, cu diverse puncte de atractie si ancore, va deveni implicit si destinatie principala pentru clientii KFC din aceasta zona”, declara Cristina Porumbel, Asistent de Marketing KFC Romania.

In Constanta, KFC Romania isi asteapta clientii in 3 locatii: Maritimo Shopping Center, City Park Mall si in centrul comercial Tom.

 

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 42 de restaurante KFC dintre care 18 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.