KFC Braila: 300.000 euro pentru cel de-al 40-lea restaurant

KFC Romania inaugureaza pe 31 martie primul restaurant din Braila si totodata cel de-al 40-lea din tara. Realizat cu o investitie de peste 300.000 de euro, restaurantul are o suprafata de 174 de mp si este situat in Promenada Mall, care are o zona totala de acoperire de peste 1 milion de persoane.

„KFC Braila este primul restaurant pe care-l deschidem in zona de est a tarii. Suntem foarte increzatori in viitorul acestuia, mai ales ca decizia de a veni in Braila a fost foarte mult sustinuta de mesajele primite de la publicul brailean. Are un numar frumos pentru noi – al 40-lea KFC din Romania – si speram sa fie de bun augur.” declara Carmen Lupulet, director de marketing KFC Romania.

Pentru locatia KFC din Braila se preconizeaza o cifra de afaceri de 1 milion de euro in primul an de functionare. Deschiderea restaurantului a generat pe piata braileana 25 de noi locuri de munca.

KFC Braila este primul restaurant pe care compania il deschide in 2011 si al 40-lea din toata tara. Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network.