KFC Beldiman este deschis vinerea si sambata pana la 4 dimineata

Bucurestenii au un motiv in plus sa petreaca in Centrul Vechi: vinerea si sambata KFC Beldiman ramane deschis pana la 4 dimineata si te imbie cu muzica chill-out mixata de un DJ cunoscut si cu o oferta de nerefuzat.

Din iunie, in fiecare vineri si sambata, KFC Beldiman te invita la after-party: clientii KFC pot savura preparatele delicioase din piept de pui si dupa miezul noptii, pana la 4 dimineata. Mai mult, acestia vor primi portii marite: orice meniu normal devine meniu mare, totul fara nicio modificare de pret.

Si pentru ca la KFC o surpriza nu vine niciodata singura, in fiecare vineri si sambata, intre 23:00 si 2:00, clientii care vin la KFC Beldiman sa-si domoleasca foamea cu o portie de pui procant si delicios, vor putea asculta o sesiunea de chill-out music cu un DJ venit special sa le deschida pofta de petrecere.

„Decizia de a pastra deschis un restaurant KFC si dupa miezul noptii a venit ca urmare a mesajelor primite din partea clientilor. Pe timp de vara, publicul KFC, un public activ prin definitie, se bucura din plin de oportunitatile de socializare oferite de Centrul Vechi. Prin urmare, este firesc sa incercam sa-i asiguram intreg confortul urban pe care si-l doreste. KFC Beldiman reuseste sa acopere zona principala de interes din centrul Bucurestiului si credem ca decizia noastra ii va bucura pe iubitorii produselor KFC.” declara Carmen Lupulet, director de marketing KFC Romania.

KFC Beldiman nu este la prima initiativa de acest fel. Atat de Noptea Alba a Muzeelor, cat si de Noaptea Alba a Galeriilor, programul de lucru al restaurantului a continuat dupa miezul noptii, pana la ultimul client.

Despre KFC Romania

Lantul de restaurante KFC este operat in sistem de franciza, licenta pentru Romania fiind acordata in 1997 companiei US Food Network. In prezent, in Romania sunt deschise 40 de restaurante KFC dintre care 17 numai in Bucuresti, restul fiind in orase precum Timisoara, Cluj-Napoca, Suceava, Oradea, Pitesti si Brasov.